Doelgroep

De cursus "Do as I do" - Vervolg is bedoeld voor hondeneigenaren die de volgende stap willen zetten in het werken met de "Do as I do" trainingsmethode.

Cursusinhoud

Tijdens deze vervolgcursus leert uw hond het commando "do it" verder te generaliseren, met behulp van nog eens drie trucs/gedragingen die uw hond op stemcommando kan uitvoeren. En natuurlijk gaan we aan het eind van deze cursus kijken of uw hond het ook écht doet: een nieuwe truc/gedraging uitvoeren volgens de "Do as I do" trainingsmethode. Deze cursus staat opnieuw garant voor plezier voor eigenaar én hond!

Deze vervolgcursus staat vooral in het teken van praktijk, dus de deelnemers brengen zélf ook weer een stukje sociaal leren in de praktijk!

Organisatorische en huishoudelijke zaken

  • De cursus bestaat uit 4 groepslessen, welke over 4 dagdelen zijn verdeeld
  • Elke les duurt 2 1/2 uur
  • Minimaal aantal deelnemers per groep: 2
  • Maximaal aantal deelnemers per groep: 4
  • U wordt verzocht om minimaal een kwartier vóór aanvang van de les aanwezig te zijn, koffie en thee staan voor u klaar

Vooropleiding

Voor deze cursus dient u samen met uw hond de cursus "Do as I do" - Basis te hebben gevolgd. Daarnaast dient uw hond in staat te zijn om - in aanvulling op de 3 trucs/gedragingen voor de basisworkshop - nóg eens 3 trucs/gedragingen op stemcommando uit te voeren. 

Benodigheden

Uiteraard neemt u uw hond mee naar deze cursus. U kunt uw reguliere halsband (géén slipketting) en lijn gebruiken. Wanneer uw hond nog niet volledig los kan werken, is een lange(re) lijn aan te bevelen. De voorwerpen waarmee uw hond de gekende commando's uitvoert brengt u ook mee naar de cursus. Tot slot dient u als eigenaar te zorgen voor makkelijk zittende kleding en een paar stevige schoenen. Vergeet u ook uw goede humeur niet?

Minimumleeftijd

Voor deze cursus geldt géén minimumleeftijd voor uw hond. Iedere eigenaar-hond-combinatie die aan de criteria genoemd onder het kopje "Vooropleiding" voldoet, kan deelnemen.

Inschrijving

Voor deze cursus kunt u zich via onderstaande agenda inschrijven. Selecteer de datum van uw keuze en volg de instructies in het scherm dat zich opent.

Cursusgeld

De kosten voor de cursus "Do as I do" - Vervolg bedragen € 100,00. (inclusief consumpties). Voor een eventuele lunch dient u zelf te zorgen, consumpties tijdens de eventuele lunch zijn inclusief.

Algemene Cursusvoorwaarden

Door uw inschrijving voor de cursus "Do as I do" - Vervolg verklaart u zich akkoord met de Algemene Cursusvoorwaarden van BS Sennenhonden. Leest u daarom deze Algemene Cursusvoorwaarden door vóórdat u zich inschrijft.

 

{loadmodule mod_jem,Agenda cursussen Do as I do - Vervolg}

 

Filter
Heeft u vragen over een artikel in deze categorie? Laat het ons weten!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *