Herroepingsformulier voor Consumenten

Op grond van Europese Consumentenrecht heeft u, wanneer u als consument online producten of diensten koopt, een wettelijk herroepingsrecht. In de Algemene Voorwaarden voor Consumenten heeft Biqqelz dit herroepingsrecht dan ook opgenomen. Bij de digitale verzendbevestiging (pakbon) van uw bestelling ontvangt u als bijlage automatisch een exemplaar van het Herroepingsformulier voor Consumenten.

Nadat u uw retourzending bij de Klantenservice heeft aangemeld en een retournummer heeft ontvangen, stuurt u het Herroepingsformulier voor Consumenten ingevuld mee met uw retourzending.

Mocht u het Herroepingsformulier niet meer in uw bezit hebben, dan kunt u een nieuw exemplaar aanvragen bij de klantenservice, via telefoonnummer 0524-223398 of via het contactformulier. Vermeld bij gebruikmaking van het contactformulier als onderwerp 'Herroepingsformulier voor Consumenten'. Uw aanvraag kan dan sneller in behandeling worden genomen.

LET OP: Wanneer u een bedrijfsnaam en/of BTW-identificatienummer invult bij het plaatsen van uw bestelling, wordt u geacht uw bestelling als bedrijf te plaatsen en zijn automatisch de Algemene Voorwaarden voor Bedrijven van toepassing.

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *